Thuisbezorgen


Thuisbezorgen

Nadat de betaling is ontvangen en verwerkt, gaan wij direct over tot levering van de bestelling. Je bestelling wordt bezorgd door Postnl.  Postnl bezorgt op alle dagen met uitzondering van zondag. Als de bestelling voor 16.00 uur is geplaatst ,  is deze meestal de volgende bezorgdag in huis. Je kunt je pakket altijd online volgen via track&trace

 

Afhalen bij Servicepunt

Tijdens het afronden van je bestelling in de webwinkel, kun je zelf een afleverpunt voor je bestelling aangeven. Op basis van je postcode kies je uit één van de dichtstbijzijnde afhaalpunt

 

Servicepunt
Een servicepunt is een afleverpunt voor pakketten gevestigd in een winkel. Hier kun je doordeweeks, ’s avonds en in het weekend pakketten ophalen of retoursturen. Zodra het pakket voor je klaar ligt ontvang je een melding per e-mail of sms. Wanneer je het pakket na twee dagen niet hebt opgehaald ontvang je een herinnering. Na vijf dagen ontvang je nog een herinnering. Als je het pakket na zeven dagen niet hebt opgehaald wordt dit naar ons teruggestuurd. Voor het ophalen is een legitimatiebewijs (identiteitskaart, paspoort, of rijbewijs) verplicht.

 

Bezorgkosten

De bezorgkosten verschillen per bezorgmethode en zijn terug te vinden tijdens de checkout.

 

Levertijd

Wij hanteren voor 16.00 uur besteld is de volgende bezorgdag in huis met behulp van Postnl, mits alle producten bij ons voorradig zijn en de betaling is verwerkt. Dit geldt alleen voor afleveradressen in Nederland. Voor de verzending naar België kan het 1-2 werkdagen extra duren.

 

Discrete levering

Al onze bestellingen worden verstuurd in onbedrukte dozen/envelop met een neutraal adresetiket. Op deze manier is het voor buitenstaanders niet zichtbaar wat je hebt besteld en dat is wel zo fijn natuurlijk. Daarnaast bieden wij verschillende verzendopties om nog meer discretie te garanderen.
Bij onze discrete verzendopties kunt u kiezen uit:

  • Levering op service punt i.p.v. thuisadres
  • Brievenbuspakje
  • Levering met handtekening of zonder
  • Levering wel of niet bij de buren